U bent hier

Overlijden Jacco Theunisse - digitaal condoleance register

Ondergaande tekst is op 10 januari door de KNVB naar alle officials gestuurd. Door het delen van deze tekst willen wij al onze leden de mogelijkheid geven om het digitale condoleanceregister te teken, ook degenen die geen official (meer) zijn. Namens het bestuur gaan ons medeleven uit naar de nabestaanden van de heer Theunisse.

Beste official,

De KNVB heeft zaterdag jl. het droevige bericht ontvangen dat onze medewerker Jacco Theunisse op 41-jarige leeftijd is overleden. Jacco was voor de KNVB werkzaam als competitieleider jeugdvoetbal op het steunpunt Zuid (district Zuid I). Hij kwam vrijdag bij een noodlottig ongeval in Nuland om het leven.

Naast zijn werk voor de KNVB, waardoor hij veel contacten had met clubs, was Jacco ook een bekend gezicht in het Brabantse amateurvoetbal. Hij was als trainer werkzaam, onder meer bij BSC, METO, Tholense Boys, BVV'63 en Kruisland.

Wij zijn diep geraakt door het overlijden van Jacco. Namens bestuur, directie en medewerkers van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond wensen wij familieleden, vrienden en collega's veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Voor wat betreft vragen over competitie jeugdvoetbal Zuid I verzoeken wij u, zoveel mogelijk, gebruik te maken van het emailadres zuid1-competitie-veld@knvb.nl en voorlopig even geen telefonisch contact op te nemen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat de beantwoording van eventuele vragen mogelijk langer duurt dan hetgeen u van ons gewend bent.

De mogelijkheid bestaat om het digitaal condoleanceregister te tekenen: http://www.condoleance.nl/16299