U bent hier

Spelregelwedstrijd aankomend seizoen

Beste sportvrienden,

Allereerst hartelijk dank voor uw mening en adviezen met betrekking tot de spelregelwedstrijd in het afgelopen seizoen. Wij als bestuur hebben deze adviezen en opmerkingen ter harte genomen en komen daarmee tot het volgende plan voor aan komend seizoen.
• 5 schriftelijke vragen waar we vooraf aangeven over welke hoofdstukken deze zullen gaan. Net als afgelopen jaar heeft u dan de tijd om deze in het spelregelboek / aanvullende instructies te lezen.
• +/- 3 tot 5 algemene schriftelijke vragen.

Na het maken van deze vragen worden de antwoordformulieren ingenomen en worden de vragen waar nodig behandeld en doorgenomen.

Na het behandelen van de toets willen we 3 beelden van actuele beelden vanuit de Top- en /of Hoofdklasse (of andere competitie) laten zien en daar over gaan discussiëren. Het is de bedoeling dat we hier met z’n allen over praten. We behandelen maximaal 5 minuten per beeld en dan gaan we verder met het volgende fragment. Uiteraard is het mogelijk om hier verder over na te praten, maar dan in de 3e helft.

De toets inclusief behandelen zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen en de beeldvragen 15 minuten. De toets telt mee voor de competitie. De beelden zijn puur informatief.

Wij als bestuur hopen hiermee een goede invulling te hebben gegeven aan uw wensen.

We willen hiermee aanvangen vanaf de clubavond op 18 april.