U bent hier

Club nieuws

Nieuwe website

Beste lezer,
Onze website voldoet niet aan de wensen van onze vereniging. Momenteel zijn we bezig met het opstarten voor de bouw van een nieuwe, overzichtelijkere, maar bovenal gebruiksvriendelijker webiste!
We hopen op uw begrip (en geduld).

Het bestuur

Rubriek: 

Welkom op de website van Scheidsrechtersvereniging Walcheren

Welkom op de website van de scheidsrechtersvereniging Walcheren. Een vereniging die opgericht is op 9 november 1932. Onze vereniging is aangesloten bij de Centrale Organisatie voor Voetbalscheidsrechters (C.O.V.S.) Nederland.
Als vereniging voor scheidsrechters proberen wij met een jong bestuur het wel en wee van onze leden te behartigen. Hiervan is een bijna maandelijkse clubavond één van de activiteiten.

Rubriek: 

Doet u ook mee aan onze WK Pool?

Voor alle leden en familieleden en vrienden van leden hebben wij een WK Pool opgezet. Hiervoor worden ook de zusterverenigingen van Noord- en Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen uitgenodigd. Deelname kost €5 en u kunt deelnemen door uw voorspellingen voor het voetbaltoernooi in te vullen en door te geven aan de organisatie.
Meer informatie en het deelnameformulier vindt u op www.covswalcherenpool.nl

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Rubriek: 

Clubavond van april met Cees Bakker

Op maandag 23 april 2018 organiseert onze vereniging een avond voor onze leden en iedereen die de arbitrage een warm hart toe draagt.

Op deze avond zal onze gast zijn: Cees Bakker

Cees is scheidsrechter betaald voetbal geweest. Werkte als instructeur voor de UEFA en de FIFA. Verder is Cees de kenner van de spelregels bij uitstek.
Op deze avond zal hij ons dan ook meenemen in de wereld van de spelregels. Mis deze zeer leerzame avond niet!

Na onze gast is er natuurlijk weer het rad van fortuin met mooie prijzen.

Rubriek: 

Betaald voetbal scheidsrechter Ed Janssen te gast op onze clubavond van februari

Maandag 19 februari komt betaald voetbal scheidsrechter Ed Janssen naar Vlissingen. In het clubhuis van SV Walcheren aan de Olympiaweg verzorgd Janssen vanaf 19:30 uur een mooie avond waarbij hij zeker zal zorgen voor interactie met het publiek. Het is één van de laatste keren dat hij zijn verhaal komt vertellen nu hij nog actief scheidsrechter is, Janssen heeft aangekondigd na dit seizoen te zullen stoppen met fluiten in het betaald voetbal. Een unieke kans dus voor iedereen die geïnteresseerd is in voetbal in het algemeen, en in de arbitrage in het bijzonder.

Rubriek: 

Datum Algemene Ledenvergadering gewijzigd - nu op 26 maart

Beste leden,

Gisteravond op de bestuursvergadering hebben we besloten de datum van onze Algemene Ledenvergadering te wijzigen van 19 maart naar 26 maart.
Reden hiervoor is dat onze penningmeester verhinderd is op 19 maart, en we uiteraard willen dat hij erbij is om toelichting op de financiële stukken te kunnen geven.

Zet het dus in uw agenda: maandag 26 maart, 19:30 uur ALV.

Locatie: clubhuis SV Walcheren

De stukken voor de ALV ontvangt u eind februari. We hopen u allen te mogen begroeten op 26 maart!

Met sportieve groet,

Rubriek: 

Nieuwjaarsloop weer een succes!

Afgelopen zondag 7 januari vond de traditionele Nieuwsjaarsloop weer plaats. Vanaf De Kanovijver in Vlissingen vertrokken 68 lopers voor de 8 km en nog eens 30 lopers voor de 4 kilometer over het strand richting Dishoek en onderlangs de duinen over het fietspad en door het Nollebos terug naar de finish.

Rubriek: 

Vereniging bestaat 85 jaar!!

Goedemorgen sportvrienden,

Vandaag is het feest. Onze vereniging bestaat 85 jaar.

Wij kijken dan ook uit naar onze jubileumreceptie van vanavond.

Het bestuur.

Rubriek: 

Veel leden gepromoveerd, gefeliciteerd!

Gisteren is de nieuwe indeling voor scheidsrechters voor seizoen 2017/2018 bekend gemaakt. Veel van onze leden hebben een prima seizoen gedraaid, en worden daarvoor beloond met promotie. Hieronder een overzicht:

Rubriek: 

Zeeuwse Voetbal Awards

Voor de Zeeuwse Voetbal Awards, georganiseerd voor CTV Voetbal, zijn onze leden Bart Wattel, Rik de Jong en Matthijs Jobse genomineerd als Scheidsrechter van het Jaar.
Van harte gefeliciteerd!

Ook de trainer en gastspreker van februari Nick Corré is genomineerd (Trainer van het Jaar). Voor een overzicht van alle genomineerden zie dit filmpje:
http://www.ctvzeeland.nl/21-genomineerden-bekend/content/item?961212

Rubriek: 

Pagina's

Subscribe to RSS - Club nieuws